lauantai 29. lokakuuta 2016

New York, osa 7, Top of the Rock

Koettuamme pettymyksen Empire State Buildingin näköaloista, tai oikeastaan säästä johtuvasta näkymättömyydestä, halusimme tietenkin paikata tilannetta vierailemalla Top of the Rockissa, joka on kuuluisa näköalatasanne Rockefeller Centerissä.

Top of the rockiin jonottaminen oli paljon helpompaa, ja järkevämpää, kuin Empire State Buildingiin. Empireen jonotettiin, ja sitä mukaa kun ihmisiä tuli rakennuksesta ulos, pääsivät seuraavat jonosta sisään. Jonot olivat pitkät, ja etenivät hyvin hitaasti!

Top of the rockiin saatiin kelloajallinen lippu, ja pääsit sillä kellonajalla hissiin, joka lipussasi luki. (Huom. Hissiin ei todella pääse ennen omaa kellonaikaa. Olivat todella tarkkana ajoista, minuutilleen!)

Top of the Rockissa ei tarvinnut seistä jonossa, kun vain lipputiskillä, ja sen jälkeen voi käydä katselemassa kauppoja, tai istahtaa kahville odottelemaan omaa aikaasi hissiin. Tämä oli mielestäni hyvin miellyttävä ja asiakasystävällinen tapa.Hissi oli itsessään myös mielenkiintoinen kokemus, sillä hissin katto oli läpinäkyvä, ja siihen heijastettiin erivärisiä valoja, ja top of the rock- tekstejä.Matka 70. kerrokseen menee todella nopeasti, vauhti on niin nopeaa, että korvat saattavat mennä matkalla lukkoon.
Koko porukka hississä katseli kattoa koko matkan ylös. Se oli omalla tavallaan todella hieno!

Pidin Top of the Rockista, ja voisin vierailla siellä vaikka uudemman kerran. Ehkä seuraava vierailu olisi ilta-aikaan, Manhattanin kauniissa valoloistossa.
Meidän vierailun aikaan näköalatasanteella kuvattiin yhden parin hääkuvia! Tuli varmasti aivan mielettömiä kuvia! Ihana idea <3


Oletko vieraillut Top of the Rockissa?  Mitä pidit kokemuksesta?

<3
Käy lukemassa myös nämä

3 kommenttia:

 1. onpas ihania reissukuvia, tosi kauniita :) ois niin kiva päästä käymään nykissä!

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) New York on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

   Poista
 2. Ihania kuvia! <3 Me käytiin tuola helmikuussa yks ilta, joten kaikki kuvat on lähes tulkoon pimeitä/ mustavalkoisia. Olisin halunnut käydä päivällä,että olis saanu valoisia kuvia.. mutta ehkä ens reissulla! :D

  VastaaPoista