maanantai 2. marraskuuta 2015

I miss London!

Kauhea Lontoo-kaipuu!

Olen käynyt Lontoossa kaksi kertaa. Jo ensimmäisellä kerralla jäi sellainen tunne, että en halua lähteä kotiin. Se on uskomatonta, kun jää tunne, että tänne palaan vielä. Se kaupunki on jäänyt johonkin syvälle ihoni alle.Toinen matkani oli noin vuosi sitten. Sekään ei saanut kaipuutani laantumaan, vaan päinvastoin kasvamaan. Kotiin saapuessani aloin selailla Lontoossa asuvien suomalaisten blogeja, ja löytyihän niitä muutama. Jäin seuraamaan niitä, ja ne ovat edelleen lukulistallani, mutta muutama heistä on muuttanut takaisin Suomeen, ja näin ollen käyn lukemassa päivityksiä niissä blogeissa nyt vähän harvemmin. Etusijalla ovat edelleen Lontoossa asuvat. Tämä on ihan hölmöä, tämmöinen kaipuu!Vanha koulukaverini asui pitkään Lontoossa, ensin opiskeli siellä, ja vielä oli tämän jälkeen työelämässä, mutta nyttemmin jo muuttanut takaisin Suomeen. En kertaakaan käynyt moikkaamassa häntä siellä. Näimme aina kun hän tuli käymään Suomessa. Arvatkaapa kaduttaako! Löysin Lontoon vasta myöhemmin.. Ymmärrän kyllä hyvin hänen valintansa opiskella ja asua siellä. Ihailen myös hänen rohkeutta!Jos olisin rohkea (mitä en todellakaan ole), lähtisin itse sinne töihin tai opiskelemaan. Tiedän että arki on arkea, asui sitten missä, mutta jokin siinä vaan niin kovin viehättää.
Tämä innostus ulkomaillemuutosta ei ole aivan puskista tullut. Teininä olisin vaikka väkisin halunnut muuttaa Amerikkaan. Olenkin aiemmin maininnut New York, sekä L.A –haaveistani. Mahtaako vanha haave herätä henkiin ensikuussa, kun olen New Yorkissa. Tuleeko siitä mun uusi ”Lontoo”.Onko siellä ruudun toisella puolella ulkosuomalaisia, jotka kirjoittavat blogia? 
Tai työn puolesta paljon matkustavia? Linkkaa blogisi mulle! 
Olisi mahtavaa löytää uusia blogeja listalleni J

Tai löytyykö muita Lontoo-kaipuisia? 

7 kommenttia:

 1. Mulle kanssa Lontoo jysähti heti ekalla kerralla ja tän kuun lopussa ollaan menossa uudestaan katselemaan jouluhumua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa. Me oltiin viimevuonna joulukuussa. Kannattaa käydä Hyde Parkissa Winter Wonderlandissa <3 Ihana jouluhuvipuisto <3 Iltahämärässä aivan ihana tunnelma!

   Poista
 2. Lontoo on kyllä yksi lempikaupungeistani jotenkin vaan tykkään suurkaupungeista ja niiden tunnelmasta :)

  http://closedeyesfi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Suurkaupungit vaan on niin <3
   Toisille se vilinä on tuskaa, mutta itseäni se jotenkin rauhoittaa.

   Poista
 3. Hei! Voi että, tiedän niin tuon tunteen. Asun tällä hetkellä Hampurissa, Saksassa mieheni kanssa, lähdin tänne opiskelemaan vuodeksi Tampereen yliopistosta. Tämä ulkomailla oleminen on aivan mahtavaa, vaikka arkeahan täälläkin tosiaan eletään :) Silti vaikka nyt olen täällä, niin tuntuu että haluaisin vain jatkaa ja jatkaa tätä ulkomailla oloa ja lähteä vielä "enemmän" ulkomaille asumaan. Jos DI-mieheni saisi komennuksen vaikka Yhdysvaltoihin, niin olisin riemuissani! Toivonkin, että ehdin vielä asumaan Saksan lisäksi muuallakin. Kirjoitan elämästäni blogia http.cherrymarja.wordpress.com , tervetuloa lukemaan! Sinullakin on kiva insta-tili ja blogi, laitan listoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykkä tekee temppujaan, siis http://cherrymarja.wordpress.com

   Poista
  2. Ihanaa lukea ulkosuomalaisten blogeja. Ehdottomasti käyn kurkkailemassa :)
   Laitoin insta-tilisi seurantaan! :) Tunnelmallisia kuvia :)

   Poista