lauantai 26. syyskuuta 2015

Vedenjuonnin vaikeus

Olen ladannut puhelimeeni sovelluksen joka muistuttaa juomaan vettä. Merkitsen sovellukseen juodun määrän heti kun olen juonut sen. Jos en ole sovelluksen mukaan aikataulussa vesimäärän kanssa joka tulee olla juotuna siihen mennessä päivää, niin puhelin muistuttaa minua juomaan lorisemalla. Alkuun tämä sovellus oli vallan loistava. Muistin juoda ilman muistutustakin, mutta sitten vasta kiire juomaan tulikin kun puhelin alkoi lorista.

Nyt monta kuukautta myöhemmin, en enää jaksa noteerata ääntä millään tavalla. En jaksa merkata sovellukseen jos juon, ja puhelin lorisee tunnin välein. Aina en jaksa edes kääntyä puhelimen suuntaan, se pitäessä tuota ääntä.

Pitäisi varmasti keksiä taas jokin hyvä tapa tuohon vedenjuontiin, sillä juon aivan liian vähän vettä päivän aikana. Kahvia menee kyllä paljon, joka taas entisestään lisää veden tarvetta. 

Olen monta vuotta yrittänyt opetella juomaan vähintään sen 2 litraa, mutta ei se vaan tunnu tulevan mulle luonnostaan tavaksi. 

Veden säännöllinen juominen parantaisi ihoa, vähentäisi selluliitin muodostumista ja pitäisi aineenvaihdunnan käynnissä, joten ei mistään ihan turhasta jutusta kuitenkaan ole kyse.Olisiko sinulla hyviä vinkkejä millä muistaa juoda tarpeeksi vettä?
Mikä on oma tapasi?

6 kommenttia:

 1. Voi kun olisikin. Olen tehnyt samaa kuin sinä. Silti se on yksi vaikeimmista asioista. Siihen ei ole auttanut softat ei mitkään ;) Ihana kuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Ehkä me vielä opitaan, kun kovasti yritetään ;D

   Poista
 2. Itsellä sama ongelma vaikka tiedostaa kuinka tärkeetä olisi juoda vettä. Tehokkaiksi kikoiks oon kuitenkin todennut sen, että laittaa pulloon vettä ja kantaa sitä mukanaan. En itse saisi juotua jos pitäisi hanasta ottaa lasiin aina vaan mieluummin kaadan mehua tai limpparia juomaksi. :D Pullosta juomisessa on jotain kivaa ja sen takia kannatan sitä. Myös se, että lisää vaikka sitruunasta mehua veden sekaan ja kotona juodessa laittaa vaikka jäitä veden sekaan ja törkkää pillin mukaan. Pillit tekee juomisesta muutenkin hauskempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa aina vesipullo mukana, mutta monta kertaa se tulee täytenä myös takaisin kotiin :D
   Vapaapäivinä on kyllä ihanaa kun on laittanut kannuun vettä jääkaappiin, ja joukkoon sitruunaa, limeä tai kurkkua. <3 Valitettavan harvoin vain on näitä vapaapäiviä. Mun vedenjuonti on niin kausittaista...
   Kiitos vinkeistä, taidan käydä ostamassa jotain söpöjä pillejä, jos ne saisi lisättyä innostusta :)

   Poista
 3. Mulla on sellaine muistikikka, että mulla on mukana aina lasi/pullo. Töissä vessassa käydessä pullo täyteen, jos pullo ei ole tyhjä ennen sitä, niin ne kulautetaan alas sit kerralla :) Samoin kotona. Otan jokaisen juoman kanssa yhden lasin vettä. Mulle on ollut myös ikuisuuden vaikeuksia juoda sopiva määrä vettä, mieluummin litkin sitä mehua tai kahvia. Nämä niksit ovat ainakin toistaiseksi toimineet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyy kokeilla tota :) Kiitos vinkistä!

   Poista