lauantai 8. elokuuta 2015

Emma-teatteri: Hockey Night

Huomenna sunnuntaina alkaa minulla kesäloman jälkeinen arki. Kesäloma, joka oli 5 viikkoa, meni aivan käsittämättömän nopeasti. Kesäloman aikana en ole tehnyt oikeastaan mitään. Minulla on sellainen olo että kesäloma meni kotisohvalla läppäri sylissä :)

No toki tuli käytyä DBTL:ssä, ja Turussa muutenkin pyörittyä, sekä Naantalin kultaranta golfissa uutta harrastusta opetellessa saattoi kulua myös useita tunteja. En kuitenkaan tainnut Naantalia kauemmaksi lähteä. Onko se huono asia, sen saat päättä sinä ;) 

Aivan erilainen kesäloma, kun aiempina vuosina on tullut vietettyä. Paljon oli myös keleistä kiinni tämä ratkaisu. Ei vaan tullut sellaista kesäfiilistä, että olisi tullut suunniteltua mitään pidempiä reissuja. 
No, eilen vietin viimeistä virallista lomapäivää...Kävimme muutaman sukulaisen ja Jarkon kanssa Naantalin Muumimaailmassa, Emma-teatterissa katsomassa lätkäkomedian Hockey night (Ohjannut: Mikko Kouki). 

Komedia oli nopeatempoinen ja hauska. Tämä teatteriesitys ei ole niille jotka kaipaavat perinteistä maalaisromanttista kesäteatteria, vaan niille jotka haluavat saada hyvät naurut. Esityksessä oli paljon lätkäjuttuja, luonnollisesti, mutta ei tarvitse olla jääkiekkofani ymmärtääkseen vitsejä. Toki joukossa oli juttuja jotka avautuvat paremmin jos tunnet julkisuudenhenkilöitä jääkiekon ympäriltä, tai jos yleisimmät jääkiekkotermit ovat suurinpiirtein hallussa. Äitini joka ei seuraa jääkiekkoa lainkaan, piti esityksestä ja nauroi sujuvasti mukana. Kyllä varmasti jokainen tietää Juhani Tami Tammisen, tai esimerkiksi termin ylämummo. Näillä tiedoilla pärjää jo todella hyvin!Eilen päivä oli lämmin, mutta iltaa kohden alkoi hiukan viilentyä. Meidän porukalle oli varattu teatterin takaosassa oleva aitio, jossa seurasimme esitystä pehmeiltä penkeiltä, ja seinät ympärillä suojaten. Esitys oli loppuunmyyty ja ihmisiä oli paljon. Oli aivan mahtavaa, kun aitiolaisilla on käytössä oma wc. Ei tarvinnut lähteä jonottamaan, vaan pääsi heti väliajan alettua vessaan. Aivan mahtava juttu! 
Sen lisäksi että suosittelen esitystä, suosittelen myös aition varaamista, vaikka firman teatterireissulle, jos suinkin mahdollista! Voit kysellä aitioita suoraan Emma-teatterista.

Esityksiä ei ole enää jäljellä kun parin viikon ajan. Käy varaamassa paikkasi! Ohjeet täältä. (linkin klikkaus ei tuo bloggaajalle minkäänlaista hyötyä)Yksittäisten teatterilippujen hinnat:
Aikuiset 35,50€
Opiskelijat 33,50€
Eläkeläiset 33,50€
Lippuja voi varata ja ostaa lippupalvelusta. 
Lipun voi ostaa myös Emma-teatterin lippuluukulta tuntia ennen esitystä, mutta itse en ottaisi enää tässä vaiheessa riskiä, koska esitykset ovat olleet hyvin suosittuja. Lippuja saa myös Turun kaupunginteatterin myyntipalvelusta.

Esitys saa minulta lämpimät suosittelut!
Naantali on todella kaunis kesäkaupunki! <3

Naantalissa voi vierailla muutenkin kuin teatterireissulla. Rannassa on hyvä ravintolatarjonta, ja varsinkin viikonloppuisin tunnelma on kesäisen renouttava. Kannattaa kokeilla!..mutta huomenna se sitten alkaa jälleen, ARKI!

Oletko käynyt katsomassa lätkäkomedian Hockey Night? 
Mitä pidit esityksestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti